Asianajotoimisto Alex Oy - Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa - puh. (09) 4241 4500 - office@alexlaw.fi
Ota yhteyttä
Soita ja keskustele juristiemme kanssa, tilanteesi arviointi on aina maksuton. Toimistomme on avoinna arkisin klo 9.00-16.00.
(09) 4241 4500
Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön. Kirjoita alle puhelinnumerosi, niin me soitamme sinulle ilmaisen kartoituspuhelun merkeissä.Asianajajamme
toimitusjohtaja, asianajaja, varatuomari
"Kaupan ja teollisuuden sopimukset. Maankäyttöä, rakentamista ja urakointia koskevat sopimukset. Asunto- ja kiinteistökauppaa koskevat sopimukset. Yhtiöoikeus, työoikeus, markkinaoikeus, avioliitto- ja lapsioikeus, jäämistöoikeus."
Palveleva asianajotoimisto Alex

Vuonna 1993 perustettu Asianajotoimisto Alex Oy on yksityishenkilöitä ja yhteisöjä palveleva liikejuridiikan ja yksityisoikeuden asianajotoimisto.

Olemme keskittyneet ensikädessä liikejuridisten tehtävien hoitamiseen. Palvelemme eri toimialoilla toimivia yrityksiä omistajavetoisista pienyrityksistä suuriin monitoimialayhtiöihin.

Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöiden lisäksi muun ohessa kauppaliikkeet teollisuusyritykset, rakennusliikkeet, urakoitsijat, suunnittelu- ja konsulttitoimistot sekä julkisyhteisöt.

Ensimmäinen puhelusi on aina ilmainen eikä velvoita toimeksiantoon, joten mikäli tarvitset apua juridisen ongelman ratkaisemiseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä.